Kulturális statisztikai rendszer Nincs bejelentkezve
Súgó

Kulturális Statisztika

Az Ön böngészőjének típusa: Internet Explorer 6.x A rendszer használatához ajánlott böngészők: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 vagy újabb. Kérjük frissítsen újabb, ingyenesen letölthető böngészőre >>

Az előző évi regisztrációk érvényesek. Aki elfelejtette a jelszavát az "elfelejtett jelszó" gombbal kérhet új jelszót.
Csak azok regisztráljanak, akik előzőleg még nem regisztráltak, vagy a korábban használt e-mail címük megváltozott.

A kulturális statisztikai rendszer olyan webes adatkitöltő felület, amely segíti az OSAP kormányrendeletben előírt kötelező kulturális statisztikai adatszolgáltatás gyors, pontos, költséghatékony teljesítését az alábbi eszközeivel:

mentés

Automatikus mentés

Az adatokat 5 percenként automatikusan menti a rendszer, így a kitöltött adatlapok nem vesznek el.

regisztráció

Egyszeri regisztráció

Az adatszolgáltatóknak egyszer kell regisztrálniuk magukat, 4 adat megadásával. A regisztráció ideje 1 perc. Az intézmény listából választható, adatait csak változás esetén kell módosítani. Az új intézmények adatait egyszer kell felvinni.

számítás

Automatikus számítás és ellenőrzés

Az összesítő sorokban automatikusan megjelennek az összesített adatok. A kitöltött adatlap mentése után hibaüzenetek figyelmeztetnek a hibás vagy kimaradt adatokra. A jelzett hibák javítása után az adatszolgáltatás hibátlannak tekinthető.

biztonság

Biztonság és használhatóság

Az adatok titkosított úton kerülnek továbbításra. Internet Explorer vagy Firefox böngészőprogramokat is használhat, a böngészőkben nem kell beállítania semmit a program használatához.

 

Aktuális adatgyűjtések a 2014. évről

 
 
Belépés

Elfelejtett jelszó
Adja meg e-mail címét és a rendszer elküldi Önnek az új jelszavát: